Έφτασε η ώρα για τη συντήρησή μας

service

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από το Δεκέμβριο έως τα τέλη Φεβρουαρίου, ο στόλος μας «βγαίνει» στο καρνάγιο που βρίσκεται σε μία παραλία του Πηλίου στον Παγασητικό Κόλπο, μόλις μερικά χιλιόμετρα από το γραφείο μας στο Βόλο, τόσο για προστασία από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όσο και για συντήρηση.

Η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά, γυαλίζοντας, παιρνόντας κερί και αντιρρυπαντική βαφή τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό των ιστιοπλοϊκών μας σκαφών. Επιπλέον, γίνεται συντήρηση στο δωμάτιο μηχανής, στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πλοήγηση κατά τη διάρκεια κάθε κρουαζιέρας και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο Βασίλης Τσόκος, ιδιοκτήτης της «Sail With Us», συμμετέχει και ο ίδιος σε κάθε εργασία κατά τη διάρκεια της συντήρησης, καθώς επιβλέπει και είναι υπεύθυνος για κάθε απόφαση. Τα σκάφη είναι «γυμνά», καθώς το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού αποσυναρμολογείται και αποθηκεύεται, όπως τα κύρια ιστία, τα σκοινιά, bimini, spray hood κ.λ.π.

Παρόλο που η «Angelina»,η «Mila» & η «Erika» βρίσκονται «έξω από τα νερά τους» ώσπου να τελειώσει η συντήρηση, η ομάδα μας συνεχίζει την εξάσκηση και την εκπαίδευσή της. Οι skipper μας, ώσπου τα σκάφη να είναι έτοιμα να «πέσουν στο νερό» ξανά, συμμετέχουν σε αγώνες ιστιοπλοϊας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, καταφέρνουν να είναι έτοιμοι έως τη σεζόν κατά την οποία γίνονται οι κρουαζιέρες στον Παγασητικό, τις Σποράδες, αλλά και σε όλο το Αιγαίο και την Ελλάδα. 

Για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα σκάφη μας και να περιηγηθούν στους χώρους τους δωρεάν, μπορείτε να μας βρείτε στο boatshow στο λιμάνι του Βόλου από τις 14 έως τις 17 Μαϊου. Με μεγάλη χαρά, θα συζητήσετε με την ομάδα μας για όποιες απορίες σας για τα σκάφη και τις κρουαζιέρες μας.

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης