Σχετικά με εμάς

Κρουαζιέρες στα νησιά των Σποράδων.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, με σκοπό να σας βοηθήσουνε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές των Σποράδων και τις ευρύτερης περιοχής.

Τα τελευταία έτη, έχουμε ταξιδέψει πολλά μίλια, αλλά πάντα κάτι μας «γυρνούσε πίσω».

Μοναδικές κρουαζιέρες για μοναδικούς ανθρώπους

Υπάρχει κάτι μαγικό στις Σποράδες. Συνδυάζουν τόσες πολλές διαφορετικές  εικόνες, γεύσεις, μαγευτικές παραλίες, περιπέτεια, αλλά και γαλήνη. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργούμε εξατομικευμένες κρουαζιέρες και εμπειρίες, βασισμένες στις ανάγκες σας.  Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μοναδικές κρουαζιέρες, έτσι ώστε οι διακοπές μαζί μας να σας μείνουν αξέχαστες! Όλες μας οι υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είμαστε στη διάθεσή σας, ώστε να προτείνουμε δραστηριότητες και εκδηλώσεις για εσάς, τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας.

Η ομάδα μας

ΒΑΣΙΛΗΣ

Vasilis Tsokos cruises

Company Director & Head Skipper

Ίδρυσε την εταιρεία 22 χρόνια πριν. Ο Βασίλης ήταν αθλητής στην ομάδα optimist και laser από το 1986 έως το 1996. Είναι ένας ενθουσιώδης ιστιοπλόος και επαγγελματίας skipper από το 1997, ενώ είναι και προπονητής  ιστιοπλοϊας στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου (ΝΟΒΑ)  από το 2005. Ο Βασίλης, ως ντόπιος, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας δείξει όλα τα κρυμμένα «διαμάντια» της περιοχής. Μητρική του γλώσσα είναι τα ελληνικά, ενώ  μιλάει αγγλικά με ευχέρεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ

GIORGOS cruises

Skipper

O Γιώργος είναι ιστιοπλόος από το 2005 και εργάζεται ως skipper από το 2010. Είναι επίσης ντόπιος και καλός γνώστης της περιοχής. Είναι ιδιαίτερα προσιτός και μιλά ελληνικά και αγγλικά.

ΕΛΕΝΗ

ELENI cruises

Sales & Marketing Director

Η Ελένη είναι επαγγελματίας marketing και πωλήσεων, με σπουδές στο Management Υπηρεσιών και πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς πωλήσεων και marketing. Έγινε μέλος της ομάδας μας το 2016, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της Επικοινωνίας και των Πωλήσεων. Μιλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά, ενώ διαθέτει και δίπλωμα ιστιοπλοϊας.

ΕΥΑ

cruises

Customer Service and Hostess

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας ιστιοπλοϊας σε ομάδα optimist και laser, η Εύα προπονεί επίσης ομάδες νέων στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου (ΝΟΒΑ) από το 2014. Η αγάπη της για τη θάλασσα, την οδήγησε να εργαστεί ως hostess από το 2015, ενώ είναι υπεύθυνη να διατηρεί τα σκάφη μας πλήρως εξοπλισμένα και καθαρά κατά την άφιξή σας. Η Εύα μιλά ελληνικά και αγγλικά άπταιστα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Giorgos cruises

Customer Service

O Γιώργος ανήκει ως ιστιοπλόος στην ομάδα laser στον όμιλο ιστιοπλοϊας του Βόλου (ΝΟΒΑ), ενώ αποτελεί και μέλος της εθνικής ομάδας και πρωταθλητή στην Ελλάδα, στην ομάδα laser. Μιλά ελληνικά και αγγλικά, ενώ συμβάλλει επίσης στη διατήρηση του εξοπλισμού και της καθαριότητας των σκαφών, για την άφιξή σας.

ΜΑΡΙΑ

Maria's photo cruises

Hostess

H Μαρία ήρθε στην ομάδα μας από το New Jersey, είναι δίγλωσση μιλώντας άπταιστα αγγλικά και ελληνικά, ενώ μιλά και ιταλικά. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, ενώ ειδικεύεται στην ψυχαγωγία των παιδιών. Επιπλέον, αγαπά την ιστιοπλοϊα και κατέχει αντίστοιχο δίπλωμα.

Είπαν για εμάς

500best
SkiathosLife
Parapolitika
Stroll with Erika is definitely the highlight of the year! Bill is one of a kind!
Stella Pt
"Errika" and captain Bill, simply the Best choice!!
Petros Vasilakos
Excellent service. We had wonderful moments. Everything was super!
Giota Alamaniotou
Everything was just great we spent amazing time! "Erika", combined with Vasilis, is the best for such holidays ... we will definitely prefer you again!
Xrisanthi Anastasiadou
Xrisanthi Anastasiadou
Don't miss this Unforgettable experience and the amazing Erika!! Thank you captain!!
Irini Kouskourida

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΜΑΣ;

Μετάβαση στο περιεχόμενο