Ασφαλείς κρουαζιέρες για τις οικογένειές μας

family cruises

Οι οικογένειες με παιδιά, όταν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια κρουαζιέρα, αναζητούν διακοπές που ταιριάζουν με τα κριτήριά τους όσον αφορά στην ποιότητα. Οι γονείς θέλουν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους σε ασφαλές και περιβαλλοντικά φιλικό πλαίσιο, μέσω του οποίου μπορούν να τους δείξουν κάποια ενδιαφέροντα και χόμπι. 

Κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκά σκάφη

Οι οικογενειακές κρουαζιέρες μπορούν να δώσουν οφέλη τόσο στους γονείς, όσο και στα παιδιά. Επιλέγοντας ένα από τα ιστιοπλοϊκά μας σκάφη, μία οικογένεια έχει τον προσωπικό της χώρο για να μείνει, στα ευρύχωρα σαλόνια και καμπίνες. Από τη στιγμή της αναχώρησης από το λιμάνι του Βόλου, έως τη στιγμή της επιστροφής στη βάση έπειτα από μια εβδομάδα πλέοντας στις Σποράδες και το Αιγαίο, το πλήρωμά μας έχει πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια τον παιδιών που βρίσκονται πάνω στο σκάφος. Με συνεργασία ανάμεσα στους γονείς και το πλήρωμα, τα παιδιά έχουν πάντα στη διάθεσή τους φρέσκο φαγητό και φρούτα, που ετοιμάζονται στην κουζίνα του σκάφους.

Ο ενθουσιασμός της ιστιοπλοΐας

Τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά, ενθουσιάζονται όταν συνειδητοποιούν και μαθαίνουν για την δύναμη και την χρησιμότητα του ανέμου που ωθεί τα πανιά, όπως και όταν βλέπουν τον τρόπο που χειρίζεται το σκάφος το εκπαιδευμένο πλήρωμα, απαντώντας σε όλες τους τις ερωτήσεις. Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, όλη η οικογένεια συναρπάζεται από την κοντινή επαφή με τη θάλασσα, ενώ μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία της, μακρυά από τους θορύβους και τη ρύπανση της πόλης. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια τις κρουαζιέρας, είναι, εάν είμαστε τυχεροί, η παρατήρηση των δελφινιών, τα οποία παίζουν στον αφρό γύρω από το σκάφος. Ακόμη, θετικό για τις οικογένειες αποτελεί η ευκαιρία να κολυμπήσουν σε καθαρές παραλίες, απομονωμένες, στις οποίες είναι δυνατό να φτάσει κάποιος μόνο δια θαλάσσης. Υπάρχει πληθώρα τέτοιων παραλιών, τόσο στα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, όσο και στις ακτές του Πηλίου.

Οικογενειακές κρουαζιέρες

Επομένως, εάν αναζητάτε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών με τα παιδιά μας, ελάτε μαζί μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες ή για να κλείσετε ένα από τα ιστιοπλοϊκά μας, που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης