Γνωρίστε την Amelia: Η Νεότερη Προσθήκη στο Στόλο μας, Ανεβάζοντας την Εμπειρία της Ιστιοπλοΐας σας

S/Y AMELIA

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την νεότερη προσθήκη στο στόλο μας – ένα Catamaran Lagoon 420 με το όνομα Amelia. Σαν ομάδα της Sailwithus, είμαστε ενθουσιασμένοι να προσφέρουμε μια πρωτοποριακή εμπειρία ιστιοπλοΐας, ακριβώς από την καρδιά της μαρίνας του Βόλου. Είτε είστε έμπειρος ιστιοπλόος είτε αρχάριος εξερευνητής, η Amelia υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ιστιοπλοΐας.


Εμπειρία Πολυτελούς Ιστιοπλοΐας στον Βόλο


Το Catamaran Lagoon 420 προσφέρει μια αποκλειστική ευκαιρία να βιώσετε την πολυτέλεια της ιστιοπλοΐας στον Βόλο. Στην Amelia, κάθε ταξίδι είναι ένας τέλειος συνδυασμός περιπέτειας και άνεσης. Παρέχουμε προσαρμοσμένα ιστιοπλοϊκά δρομολόγια, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε τα Ελληνικά Νησιά με το Lagoon 420. Από την ευκολία της κράτησης του Lagoon 420 στον Βόλο μέχρι τη συγκίνηση της αναχώρησης, εξασφαλίζουμε μια ομαλή και αξέχαστη διαδρομή.


Εξερευνήστε τα νησιά των Σποράδων με την Amelia


Με την Amelia, οι διακοπές σας στις Σποράδες θα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Έχουμε την τέλεια θέση για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τις Σποράδες με το καταμαράν Amelia. Τα νησιά προσφέρουν έναν συνδυασμό από παρθένες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και γραφικές πόλεις, κάνοντας τις διακοπές σας στις Σποράδες, θα απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.


Κάντε Κράτηση για την Περιπέτειά σας Σήμερα


Σας προσκαλούμε να κάνετε κράτηση για τις ιστιοπλοϊκές σας περιπέτειες στον Βόλο με την Αμέλια – Lagoon 420 και να βιώσετε την καλύτερη εμπειρία καταμαράν στα νησιά Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Σκύρος και Εύβοια. Η αναχώρηση από την Μαρίνα του Βόλου, σε συνδυασμό με τα προσαρμοσμένα μας δρομολόγια, εγγυώνται έναν πολυτελή ναύλο στις Σποράδες, στην Ελλάδα, που θα θυμάστε για μια ζωή. Ανακαλύψτε τη χαρά της ιστιοπλοΐας με την Amelia – το κλειδί σας για μια περιπετειώδη και πολυτελή ιστιοπλοΐα στο Αρχιπέλαγος των Σποράδων.

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης