Κάνοντας ιστιοπλοΐα στις Σποράδες

Απολαύστε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας στις Σποράδες.

Απολαύστε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, εξερευνώντας τα μαγικά μπλε νερά και τα όμορφα νησιά των Σποράδων, όπως ποτέ πριν, με τα άνετα ιστιοπλοϊκά σκάφη μας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, διαλέγοντας έναν από τους έμπειρους skipper μας ή ζήστε την εμπειρία του να είστε ο καπετάνιος του ταξιδιού σας.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κάθε μέρα και διανυκτερεύστε σ’ ένα κοσμοπολίτικο λιμάνι ή σε ένα ήρεμο και γραφικό κολπίσκο.

diving Sporades

Δραστηριότητες

Δοκιμάστε διάφορες δραστηριότητες, όπως κατάδυση, πεζοπορία και SUP.

Sailing Sporades

Ανακαλύψτε

Ανακαλύψτε απομονωμένες παραλίες και κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά, όπου η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο δια θαλάσσης.

Astakomakoronada

Απολαύστε

Απολαύστε όλες τις τοπικές νοστιμιές σε παραδοσιακές ταβέρνες ή μαγειρέψτε εν πλω.

wine on board

Χαλαρώστε

Χαλαρώστε πίνοντας το κοκτέιλ σας εν πλω ή γίνεται ενεργό μέλος του πληρώματος και απολάστε την ιστιοπλοϊα.

Περιοχή

Εξερευνήστε τα νησιά των Σποράδων, στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο.

Πυκνή βλάστηση, βραχώδη τοπία και απέραντη γαλάζια θάλασσα: ένας μοναδικός, εναλλακτικός προορισμός. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας στις Σποράδες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα μαγικά νησιά του συμπλέγματος.

Καθένα από τα τρία «βασικά» νησιά έχει δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα και απαράμιλλη ομορφιά. Το πιο δημοφιλές νησί και το αγαπημένο των νέων, είναι η Σκιάθος, ενώ η Αλόννησος και η Σκόπελος χαρακτηρίζονται ως πιο οικογενειακά. Το σίγουρο είναι ότι και στα τρία νησιά, οι παραλίες είναι πανέμορφες.

Εκτός από τα «βασικά» νησιά, μην παραβλέψετε να επισκεφθείτε επίσης τη Σκύρο και την Εύβοια. Η Σκύρος, αν και όχι αντίστοιχα δημοφιλής, είναι εξίσου όμορφη, με γραφική Χώρα, ερημικές παραλίες και πολλά σημεία που αξίζει κανείς να δει. Η Εύβοια είναι το δεύτερο σε μέγεθος νησί στην Ελλάδα και το τρίτο στην Αν. Μεσόγειο. Έχει όμορφες παραλίες, ευχάριστο κλίμα, αναγνωρισμένα μνημεία και πολλές θερμές πηγές.

Πηγαίνοντας προς τις Σποράδες, πριν βρεθείτε ανοιχτά του Αιγαίου, μπορείτε να ανακαλύψετε κρυμμένα μέρη στον Παγασητικό, όπως το νησί Τρίκερι, την παραλία Τζάστενη, το νησί της Πρασσούδας, τη Μηλίνα, την Άφησσο και άλλους μικρούς, γραφικούς κολπίσκους.

Πλέοντας στις Σποράδες

και στις γύρω περιοχές

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να συντονίσουμε τις διακοπές σας, προτείνοντας διάφορα μέρη, μαγικές παραλίες, παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και κοσμοπολίτικα μπαρ, αλλά ακόμη και διαφορετικές δραστηριότητες, ανάλογα με τις επιθυμίες σας για ιδανικές διακοπές. Ο ενθουσιασμός μας και η μεγαλύτερη από 20 έτη εμπειρία μας στη θάλασσα, θα λειτουργήσουν έτσι ώστε οι στιγμές χαλάρωσής να σας μείνουν αξέχαστες, ενώ θα δημιουργήσουμε εξατομικευμένες διακοπές για εσάς, στις Σποράδες και την ευρύτερη περιοχή.

Βρείτε το σκάφος που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και αποφασίστε αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με ή χωρίς πλήρωμα.

ΆΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Διαλέξτε ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα σκάφη μας και γίνετε ο καπετάνιος του ταξιδιού σας.

ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ

Επιτρέψτε στον καπετάνιο σας να σας μάθει τα μυστικά της ιστιοπλοϊας και να σας δείξει τις άγνωστες ομορφιές της περιοχής.

ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ

Απολαύστε ένα ταξίδι χωρίς άγχος, δίνοντας την ευκαιρία στο πλήρωμα να σας φροντίσει. Ο skipper σας θα σας «ταξιδεύει» με ασφάλεια, ενώ η hostess θα ετοιμάζει για σας τα πιο νόστιμα γεύματα και κοκτέιλ.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ζήστε μια ξεχωριστή μέρα εν πλω! Χαρείτε τη θάλασσα, τον ήλιο και ένα εξαιρετικό γεύμα σε κάποιο μοναδικό σημείο. Αναχωρείτε νωρίς το πρωί και απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο λιμάνι.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εάν προτιμάτε περισσότερη δράση, μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να οργανώσουμε δράστηριότητες, όπως περιήγηση επιφάνειας, κατάδυση, πεζοπορία και SUP.

Θα είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι, αν καταφέρουμε να σας βοηθήσουμε με κάποιο από τα παρακάτω βήματα:

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Κανονίζουμε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο λιμάνι του Βόλου. Είναι δυνατό να ναυλώσούμε ένα πολυτελές, κλιματιζόμενο ταξί ή μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Κατά την άφιξή σας στο λιμάνι, θα σας υποδεχτεί ένα μέλος της ομάδας μας, ώστε να σας παραδώσει το σκάφος σας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Με την άφιξή σας στο σκάφος, ένα μέλος της ομάδας θα σας βοηθήσει στη συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων, ώστε να δοθεί ο απόπλους από το λιμεναρχείο.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ταξιδέψετε χωρίς πλήρωμα, θα είμαστε στη διάθεσή σας κατά την άφιξή σας, ώστε να μελετήσουμε μαζί χάρτες και να σας προτείνουμε προορισμούς. Θα σας ενημερώσουμε, επίσης, για τις μετεωρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Ακόμη, μπορούμε να σας προτείνουμε και ήσυχους ή πολυσύχναστους κολπίσκους για επίσκεψη, όπως και γνωστές ταβέρνες. Αν διαλέξετε την επιλογή του ταξιδιού με πλήρωμα, θα διαμορφώσουμε μαζί τη διαδρομή με την άφιξή σας, αναλόγως τις προτιμήσεις σας και τις καιρικές συνθήκες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ»

Όταν θα βρίσκεστε καθοδόν για το λιμάνι, μπορείτε να μας ενημερώσετε αν θέλετε να παραλάβουμε τις προπαραγγελθείσες προμήθειες που ίσως χρειαστείτε στο ταξίδι σας.

CHECK IN ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

Σας παρουσιάζουμε όλους τους χώρους του σκάφους και επιβεβαιώνουμε πως γνωρίζετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα και ο εξοπλισμός. Χρησιμοποιούμε μία ολοκληρωμένη λίστα ελέγχου, ώστε να μην διαφύγει τίποτα της προσοχής μας.

Sail with us

Μάθετε για εμάς

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, με σκοπό να σας βοηθήσουνε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές των Σποράδων και τις ευρύτερης περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο