Η Sail With Us συμμετέχει στο Φεστιβάλ Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία

Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία

Στη διοργάνωση Volos Yachting & Gastronomy Festival, που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο λιμάνι του Βόλου, το τετραήμερο 14-17 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει η εταιρεία ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών Sail With Us, διαθέτοντας δύο από τα σκάφη της. 

To Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία είναι ένα φεστιβάλ που επιχειρεί να συνδέσει την ιστιοπλοΐα με τη γαστρονομία, με στόχο την ανάδειξη του yachting, του θαλάσσιου τουρισμού, τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου μας, αλλά και των επαγγελματιών του σε όλη την Ελλάδα.

Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία

«Με χαρά συμμετέχουμε στη διοργάνωση, αφού προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των επαγγελματιών του yachting στην περιοχή της Μαγνησίας και παράλληλα την «αγκαλιάζουμε» ως Βολιώτες, καθώς επιθυμούμε να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ο Βόλος σημείο αναφοράς για την ιστιοπλοΐα», αναφέρει ο Βασίλης Τσόκος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Sail With Us.

Σας περιμένουμε όλους στο λιμάνι του Βόλου από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου, να μας γνωρίσετε, να επισκεφτείτε τα σκάφη μας και να ενημερωθείτε σχετικά με την ιστιοπλοΐα.

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης