Μια μέρα με το σκάφος ANGELINA

Sailing cruises

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε στην νεότερη «κυρία» του στόλου μας. Το τρίτο μέλος των σκαφών μας είναι το ιστιοπλοϊκό ANGELINA. Είναι ένα Beneteau Oceanis 54, το οποίο κατασκευάστηκε το 2010. Το ιστιοπλοϊκό ANGELINA έχει μήκος 16,20μ , πλάτος 4,9μ και βύθισμα 2,40μ. Το εσωτερικό του απαρτίζεται από 4 καμπίνες, μια καμπίνα του skipper και ένα μετατρέψιμο τραπεζάκι σαλονιού. Συνολικά, είναι δυνατό να φιλοξενήσει 11 επιβάτες στις κλίνες του, οπότε είναι κατάλληλο και άνετο για οικογένειες ή μεγάλες παρέες. Όλος ο εξοπλισμός πλοήγησης και πλεύσης, είναι διαθέσιμος ώστε να διευκολύνει τον skipper, το πλήρως εκπαιδευμένο πλήρωμά μας και τους επιβάτες. Τις λεπτομέρειες του εξοπλισμού μπορείτε να τις βρείτε στην κατηγορία «Τα σκάφη μας».

Κρουαζιέρες ιστιοπλοϊας

To ιστιοπλοϊκό ANGELINA είναι μια πολύ καλή επιλογή κυρίως για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες, με αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου, μια πόλη που βρίσκεται στα ανατολικά της Κεντρικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Κατά το ταξίδι, ο πρώτος προορισμός είναι στο νησί Τρίκερι ή στην Αγία Κυριακή, το τελευταίο λιμάνι της χερσονήσου του Πηλίου. Τη δεύτερη ημέρα, σαλπάρουμε για τις Σποράδες, όπου επισκεπτόμαστε τη Σκιάθο, το νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τη Σκόπελο, το νησί που έγινε ευρύτερα γνωστό από την ταινία «Mamma mia», όπως και την Αλόνησσο, όπου η μεσογειακή φώκια μονάχους-μονάχους ζει και είναι προστατευόμενη.

Αξέχαστη εμπειρία

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στο κατάστρωμα, υπό το φως του ηλιοβασιλέματος, με ένα ποτήρι αναψυκτικό της προτίμησής σας, ενώ το καλοκαιρινό αεράκι σας δροσίζει. Περιτριγυρίζεστε από το βουνό του Πηλίου, ενώ δελφίνια ακολουθούν το σκάφος σας. Ακούγεται σαν μια απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία, σωστά; Πιστεύετε ότι δεν είναι αληθινή; Θα την τολμούσατε; Σαλπάρετε μαζί μας και σας υποσχόμαστε να ζωντανέψουμε για εσάς αυτή την εμπειρία!

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης