Καλώς ήρθατε στην Πολιτική Απορρήτου μας


— Το απόρρητό σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς.


Είναι πολιτική της Sail with us να σέβεται την ιδιωτικότητά σας σχετικά με τις πληροφορίες που ενδέχεται να συλλέξουμε κατά τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για το https://sailwithus.gr (εφεξής “εμείς”, “εμείς” ή “https://sailwithus.gr”). Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας. Υιοθετήσαμε την παρούσα πολιτική απορρήτου (“Πολιτική απορρήτου”) για να εξηγήσουμε ποιες πληροφορίες μπορεί να συλλέγονται στον Ιστότοπό μας, πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες και υπό ποιες συνθήκες μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σε τρίτους. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της Ιστοσελίδας και δεν ισχύει για τη συλλογή πληροφοριών από άλλες πηγές.
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μαζί με τους Όρους και τις προϋποθέσεις που δημοσιεύονται στον Ιστότοπό μας, καθορίζουν τους γενικούς κανόνες και τις πολιτικές που διέπουν τη χρήση του Ιστότοπού μας από εσάς. Ανάλογα με τις δραστηριότητές σας κατά την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

Αλλαγές πολιτικής απορρήτου
Αν και οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να είναι μικρές, το Sail with us μπορεί να αλλάζει την Πολιτική Απορρήτου του από καιρό σε καιρό και κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Sail with us. Η Sail with us ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ελέγχουν συχνά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου. Η συνέχιση της χρήσης αυτού του ιστότοπου μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα αποτελεί αποδοχή της εν λόγω αλλαγής.

Request Booking

Αίτηση Κράτησης