Μένουμε ασφαλείς, επιλέγουμε ιστιοπλοΐα!

Stay safe Μένουμε ασφαλείς

Όλοι ελπίζουμε πως η πανδημία του κορονοϊού θα λήξει σύντομα, και καθώς εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες, αρχίζουμε να πιστεύουμε σε μία πιο κανονική καθημερινότητα. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση είναι ακόμη αβέβαιη και όλοι προσπαθούμε να προσέχουμε και να τηρούμε αποστάσεις.

Διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος

Αν ονειρεύεστε την οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών σας, μη διστάσετε  να σκεφτείτε τις διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος! Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, πολλοί ταξιδιώτες επέλεξαν την ιστιοπλοΐα, ζώντας μία εντελώς διαφορετική εμπειρία ταξιδιού, ενώ παρέμεναν ασφαλείς. Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος παρέχουν ‘’εξ’ ορισμού’’ κοινωνικές αποστάσεις, καθώς μοιράζεστε ένα σκάφος με ένα μικρό κύκλο κοντινών σας ατόμων. Αποφύγετε τον συνωστισμό, επιλέγοντας κρυμμένες, απόκρυφες παραλίες στις Σποράδες, ενώ  ταυτόχρονα απολαμβάνετε τις δραστηριότητες που θέλετε!

Πραγματοποιούμε πλήρη καθαρισμό

‘’βάζουμε τα δυνατά μας’’, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του κράτους. Πραγματοποιούμε πλήρη καθαρισμό και απολύμανση των σκαφών μεταξύ των ναύλων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό κομμάτι τους. Ενώ έπειτα δεν ανεβαίνει κανείς στο κατάστρωμά τους, μέχρι την άφιξή σας, ώστε να σας παραδοθεί το σκάφος καθαρό και ασφαλές. Πριν την επιβίβαση, συμπληρώνετε τα απαραίτητα έγγραφα και σας δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες και ο εξοπλισμός, ώστε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και τα επίπεδα οξυγόνου σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλήρωμα, τα μέλη του θα είναι ή εμβολιασμένα ή/και θα έχουν πραγματοποιήσει διαγνωστικό τεστ.

Κοινωνικές αποστάσεις

Σε κάθε περίπτωση, το ταξίδι με κοινωνικές αποστάσεις, δεν περιορίζεται μόνο στο σκάφος και το πλήρωμα. Για να έρθετε στο σκάφος, αλλά και για να επιστρέψετε σπίτι ασφαλείς, συστήνουμε να τηρείτε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, όπως και να ακολουθείτε τις εκάστοτε οδηγίες (Αν έρχεστε από το εξωτερικό, ζητείται πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή αρνητικού διαγνωστικού τεστ. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ : https://travel.gov.gr .Εφόσον έχετε εκπληρώσει κατά την είσοδό σας στη χώρα τις αναφερόμενες υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβετε, αν οι εν λόγω έλεγχοι ισχύουν κατά τον χρόνο επιβίβασης. Αν είστε εγχώριοι ταξιδιώτες, ζητείται πιστοποιητικό αρνητικού rapid ή self test (https://self-testing.gov.gr/covid19-self-test-print.pdf), που έχει διενεργηθεί το πολύ 24 ώρες πριν την επιβίβαση). 

Με την προσπάθεια όλων μας, θα απολαύσουμε ξανά ξέγνοιαστα τα ταξίδια στη θάλασσα και τα όμορφα νησιά μας. Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς, επιλέγουμε ιστιοπλοΐα!

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης