Καλωσορίζοντας τη Layla!

Layla

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το καινούριο μέλος του στόλου μας! Η τέταρτη «κυρία της παρέας», είναι το ιστιοπλοϊκό σκάφος Layla. Είναι ένα Beneteau Oceanis 46.1, που θα είναι διαθέσιμο για τη σεζόν του 2021. Η Layla έχει 14,9μ μήκος, 4,9μ πλάτος και 2.2μ βύθισμα. Είναι ένα σκάφος μοντέρνου σχεδιασμού, άνετο και ευρύχωρο, κάνοντας την εμπειρία σας αρκετά πολυτελή. Το εσωτερικό της αποτελείται από 5 καμπίνες και ένα μετατρέψιμο τραπεζάκι σαλονιού, φιλοξενώντας έως 12 επιβάτες και επιτρέποντας σε ολόκληρη την οικογένεια ή την παρέα φίλων να συναντηθεί εν πλω. Έχει furling μαΐστρα και self tacking τζένοα, όπως και όλο τον απαραίτητο και ποιοτικό εξοπλισμό πλοήγησης και πλεύσης, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Τις λεπτομέρειες του εξοπλισμού μπορείτε να τις βρείτε στην κατηγορία «Τα σκάφη μας».

Κρουαζιέρες Ιστιοπλοΐας 

Μία εξαιρετική ιδέα, είναι μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα με το σκάφος Layla, από το λιμάνι του Βόλου, προς τον Παγασητικό Κόλπο και τα νησιά των Σποράδων. Η περιήγηση σε όλες της κρυμμένες ομορφιές της περιοχής, θα σας δώσει μια μοναδική και πολυποίκιλη εμπειρία. Κάθε νησί έχει τόσο διακριτή ταυτότητα, έτσι ώστε οι διακοπές  μπορούν να περιλαμβάνουν τα πάντα: νυχτερινή διασκέδαση, κατάφυτα τοπία, όμορφες παραλιακές πόλεις, όπως επίσης και μοναδικές παραλίες με χρυσή άμμο.

Μια αξέχαστη εμπειρία

Φανταστείτε την ελευθερία της δυνατότητας να ταξιδέψετε, σε κάθε σημείο της περιοχής που επιθυμείτε, ενώ το καλοκαιρινό αεράκι στο κατάστρωμα σας αναζωογονεί. Δεν βλέπετε την ώρα γι’ αυτό, σωστά; Οπότε, «σαλπάρετε» μαζί μας και σας υποσχόμαστε ότι η δική μας Layla σίγουρα θα πάρει μακριά τις έγνοιες σας!

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης