Μπάτσελορ πάρτι: Κάτι διαφορετικό πριν από το γάμο σας.

Bachelor party

Υπάρχει μια ξεχωριστή στιγμή πριν από το γάμο, το μπάτσελορ πάρτι!

Μόλις πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε και να ενώσετε τη ζωή σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, έχετε διάφορες διαδικασίες να οργανώσετε μέχρι τη στιγμή του γάμου. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, μετρούν αντίστροφα τις μέρες, τόσο για αυτή τη στιγμή, όσο και για το μπάτσελορ πάρτι τους!

Απολαύστε μια ιδιωτική εβδομαδιαία κρουαζιέρα.

Έχουμε δει να οργανώνονται διάφορες πρωτότυπες ιδέες για μπάτσελορ πάρτυ, ακόμη και στα δικά μας σκάφη. Οι καλύτεροι φίλοι του γαμπρού ή της νύφης νοικιάζουν τα σκάφη μας, είτε από το Βόλο, είτε από το νησί της Εύβοιας, απολαμβάνοντας μια εβδομάδα ιδιωτικής κρουαζιέρας. Ο πρώτος προορισμός είναι το νησί του Παλαιού Τρίκερι ή το λιμάνι του Τρικερίου στην Αγία Κυριακή, στο τέλος της χερσονήσου του Πηλίου, επιλέγοντας ένα ήσυχο σημείο, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τσίπουρο και φρέσκα θαλασσινά. Την δεύτερη μέρα, κολυμπούν στην παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου, ενώ το βράδυ γνωρίζουν την νυχτερινή ζωή στο νησί, διασκεδάζοντας στα μπαρ στα σοκάκια της Χώρας. Την επόμενη μέρα, χαίρονται τη θάλασσα του Αιγαίου και κολυμπούν στις παραλίες της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

Όλοι οι επιβάτες μοιράζονται όμορφες στιγμές κολυμπώντας, διασκεδάζοντας με τη μουσική, κάνοντας θαλάσσια αθλήματα (όπως snorkeling και κανό), πίνοντας και ατενίζοντας τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, με το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι. Το πλήρωμά μας, είναι ικανό να φιλοξενήσει τα πιο αξέχαστα μπάτσελορ πάρτυ, που θα κρατήσετε τόσο στο μυαλό σας, όσο και σε φωτογραφίες και βίντεο. Ο skippe και υπεύθυνος της εταιρείας, Sail With Us, Βασίλης Τσόκος, είναι διαθέσιμος να ακούσει οποιαδήποτε ερώτηση ή επιθυμία σας, ώστε να οργανωθεί το καλύτερο μπάτσελορ πάρτι πριν από το γάμο σας!

Και μην ξεχάσετε να… σαλπάρετε μαζί μας, πριν από το γάμο σας!

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης