Ειδική προσφορά διακοπών με σκάφος!

Πώς θα σας φαινόταν οι διακοπές με σκάφος, σε ειδική τιμή; Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενοικιάσετε το υπέροχο σκάφος μας, Αντζελίνα, με πλήρωμα , την εβδομάδα 21-28 Μαΐου 2022!

Με μόλις 3.400€ για έως 8 άτομα. Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Συμπεριλαμβάνονται στην τιμή καπετάνιος, hostess, καύσιμα και τελικός καθαρισμός.

Λιμένας αναχώρησης και άφιξης : Βόλος

Περιοχή ιστιοπλοΐας : Σποράδες

Απολαύστε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, εξερευνώντας τα μαγικά μπλε νερά και τα όμορφα νησιά των Σποράδων, όπως ποτέ πριν, με τo άνετo ιστιοπλοϊκό σκάφος μας. Διαβάστε περισσότερα για την περιοχή, εδώ : https://sailwithus.gr/istioploia-sporades/

Ζήστε αξέχαστη εμπειρία με την Αντζελίνα. Είναι ένα Beneteau Oceanis 54, του 2010. Έχει μήκος 16,2μ, 4 καμπίνες, καμπίνα skipper, και μετατρέψιμο σαλονάκι. Επομένως, είναι ιδανική για μεγαλύτερες παρέες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το σκάφος, εδώ: https://sailwithus.gr/skafi/

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις. Θυμηθείτε να μας αναφέρετε τον κωδικό αναφοράς (”dream”), ώστε να πάρετε την προσφορά!

Share the Post:

Request Booking

Αίτηση Κράτησης